Ekomatguiden för ekologiska livsmedel i restaurang och storhushåll
Hem Om Ekomatguiden.se Om Ekologisk Mat Aktuellt
 
Sök ekologiska leverantörer
Varugrupp
Region
Fritext
 
Ekologiska leverantörer i ditt län

Blekinge (K), Dalarna (W), Gotland (I), Gävleborg (X), Halland (N), Jämtland (Z), Jönköping (F), Kalmar (H), Kronoberg (G), Norrbotten (BD), Skåne (M), Stockholm (A), Södermanland (D), Uppsala (C), Värmland (S), Västerbotten (AC), Västernorrland (Y), Västmanland (U), Västra Götaland (O), Örebro (T), Östergötland (E)

 
Varugrupper

Bröd, kakor, kex, Bönor, linser, ärtor, Dryck (alkoholfri), Fisk och skaldjur, Frukt, bär, Fågel, kyckling , Färdiglagad mat, Grönsaker, Kryddor, örter, Kött,chark, Marmelad, sylt , saft, Mejeri, Mjöler, gryner, Olja, Pasta, ris, Potatis, Rotsaker, Vin, öl, sprit, Ägg, Övrig kolonial

Om ekologisk mat

Med ekologiska livsmedel avser vi i denna guide livsmedel som är märkta med nedanstående märkningar och certifieringssystem. På MUMS Miljömat kan du läsa mer om de olika miljömärkningarna som finns på livsmedel.

EKOLOGISKT



ETISK MÄRKNING


Vill du veta mer om ekologiskt och varför det är bra kan du göra det på MUMS Miljömat.
KRAV
Biova
Natessen AB
Martin & Servera
Tage Lindblom
Menigo Foodservice AB Stockholm
Magnihill AB
Polarbröd
Altgrönt
Lantmännen Cerealia
  Ekomatguiden produceras av EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 08-779 59 29. info@ekomatcentrum.se
EkoMatCentrum