Ekomatguiden för ekologiska livsmedel i restaurang och storhushåll
Hem Om Ekomatguiden.se Om Ekologisk Mat Aktuellt
 
Sök ekologiska leverantörer
Varugrupp
Region
Fritext
 
Ekologiska leverantörer i ditt län

Blekinge (K), Dalarna (W), Gotland (I), Gävleborg (X), Halland (N), Jämtland (Z), Jönköping (F), Kalmar (H), Kronoberg (G), Norrbotten (BD), Skåne (M), Stockholm (A), Södermanland (D), Uppsala (C), Värmland (S), Västerbotten (AC), Västernorrland (Y), Västmanland (U), Västra Götaland (O), Örebro (T), Östergötland (E)

 
Varugrupper

Bröd, kakor, kex, Bönor, linser, ärtor, Dryck (alkoholfri), Fisk och skaldjur, Frukt, bär, Fågel, kyckling , Färdiglagad mat, Grönsaker, Kryddor, örter, Kött,chark, Marmelad, sylt , saft, Mejeri, Mjöler, gryner, Olja, Pasta, ris, Potatis, Rotsaker, Vin, öl, sprit, Ägg, Övrig kolonial

Om ekologisk mat

Med ekologiska livsmedel avser vi i denna guide livsmedel som är märkta med nedanstående märkningar och certifieringssystem. På MUMS Miljömat kan du läsa mer om de olika miljömärkningarna som finns på livsmedel.

EKOLOGISKT



ETISK MÄRKNING


Vill du veta mer om ekologiskt och varför det är bra kan du göra det på MUMS Miljömat.
Menigo Foodservice AB Stockholm
Global Werbeagentur GmbH Nürnberg
Lantmännen Cerealia
Polarbröd
Biova
Frebaco
Menigo
Magnihill AB
Martin & Servera
Natessen AB
Altgrönt
Kronfågel Bosarp
KRAV
Tage Lindblom
  Ekomatguiden produceras av EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 08-779 59 29. info@ekomatcentrum.se
EkoMatCentrum